Selecteer een pagina

Your social pilot!

Your social pilot!

Snel en simpel je social media kanalen beheren!

De PRMotor is een krachtig social media management platform dat bedrijven helpt om efficiënter en effectiever te communiceren met hun publiek op verschillende sociale netwerken. Het biedt een scala aan functionaliteiten waarmee bedrijven hun social media activiteiten kunnen automatiseren, beheren en monitoren.

Krijg volledige controle over al jouw marketing uitingen

Social Media Planning

Social media planning is het strategisch bepalen en organiseren van sociale media activiteiten om de online aanwezigheid en interactie met het publiek te verbeteren.

Social Media Management

De strategische en systematische aanpak van het beheer en de uitvoering van sociale media activiteiten voor een bedrijf of organisatie.

Gegevens rapporteren

Het verzamelen, analyseren en presenteren van data om inzicht te krijgen in de prestaties van een activiteit en vanuit hier beslissingen te kunnen nemen.

SEO

Het optimaliseren van een website om de organische zoekresultaten te verbeteren en de zichtbaarheid en relevantie voor zoekopdrachten van gebruikers te verhogen.

Teksten schrijven

De PRMotor biedt ook diensten voor het schrijven van teksten voor klanten, om hun social media inhoud effectief en op maat te ondersteunen.

Handleidingen

De PRMotor levert niet alleen de software maar stuurt ook handleidingen mee om de klanten te helpen begrijpen hoe ze het platform efficiënt kunnen gebruiken en optimaliseren.

Website content

De PRMotor biedt ook diensten voor het creëren van website content, om de online aanwezigheid en prestaties van klanten te verbeteren.

Eenvoudig terugkoppelen

 Je kan direct terugkoppelen voor feedback, suggesties of vragen via het ingebouwde systeem, wat het proces van communicatie en samenwerking verbetert en eenvoudiger maakt.

Rapportage’s van je

social media campagnes

De PRMotor biedt ook uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden, zodat je de prestaties van je social media activiteiten gemakkelijk kunt volgen en verbeteren. Dit geeft je inzicht in onder andere je publiek, bereik, engagement en de resultaten van je social media-campagnes.

Alle social media kanalen op één platform

Met De PRMotor kun je ook samenwerken met je team en diverse afdelingen binnen je bedrijf, zodat je social media activiteiten op een gestructureerde en efficiënte manier kunt uitvoeren. Het platform beschikt over handige samenwerkings- en toegangsrechten tools waarmee je specifieke taken en verantwoordelijkheden kunt toewijzen aan je teamleden.

 

Bij jaarlijkse afname

Bij maandelijkse afname

Binnen Vindkracht13 is er een volledig team beschikbaar om te ondersteunen met contentcreatie, distributie en opzetten van campagnes. Wij werken met een strippenkaart waarin je ons 13 uur (52 kwartier) kan inzetten voor kennis of creatie.

De eenmalige setupkosten en onboarding zijn 299 euro.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Zo eenvoudig was het nog nooit!

De PRmotor is het ideale werkproces van marketeers waarbij content creatie en distributie consistent en effectief verloopt. Dit proces kan ook worden ingezet wanneer er (tijdelijk) geen marketeer beschikbaar is. Wij verzorgen dan alles, van concept, planning, creatie en reactie.

Zo eenvoudig was het nog nooit!

De PRmotor is het ideale werkproces van marketeers waarbij content creatie en distributie consistent en effectief verloopt. Dit proces kan ook worden ingezet wanneer er (tijdelijk) geen marketeer beschikbaar is. Wij verzorgen dan alles, van concept, planning, creatie en reactie.

Deze bedrijven gingen je voor:

Bij de Helden van Kien hebben we de PRMotor uitgebreid getest en we zijn zeer onder de indruk van de functionaliteiten en voordelen die het biedt. De mogelijkheid om meerdere sociale media accounts te beheren in één platform heeft ons veel tijd bespaard en ons team heeft samengewerkt op een effectieve manier dankzij de samenwerkings- en toegangsrechten tools.

Rob Jansen

Eigenaar, de Helden van Kien

Een geweldige functie is de mogelijkheid om content te plannen, waardoor we meer tijd hadden om ons te richten op andere belangrijke aspecten van onze activiteiten. Het feit dat de PRMotor ook diensten voor het schrijven van teksten en het creëren van website content aanbiedt, was de kers op de taart voor ons.

Geja Heinen

Eigenaar, Zenchi

Het rapportage- en analyseproces was zeer waardevol voor ons, omdat we inzicht kregen in onze prestaties en konden bijsturen waar nodig. Bovendien was de terugkoppeling direct en eenvoudig via het ingebouwde systeem, wat onze communicatie en samenwerking verbeterde.

Freek Verscheuren

Eigenaar, Stagefreaks

Laten we beginnen

KLAAR VOOR WIND MEE?